Gravtest #3

Eftersom det var personalfest i lördags så tyckte vi att jag skulle göra ett graviditetstest igen, det var som väntat negativt. Hade ju ändå bara gått en vecka sedan senaste testet.

För övrigt är jag otroligt trött. Jobbade kväll i lördags, taxin hämtade mig 21.30, svoosch iväg till Bella. Hemma var jag igen strax före 00.30, och upp skulle jag igen 05.45.
Därimellan hade jag så grymt roligt med mina kära kolleger! Massa singstar tills rösten sprack, god mad och gott dricka fick jag också.
Jag för kvällen!

När jag kom hem uppstod två problem: 1) Att få av klänningen när ingen är hemma att dra ner dragkedjan. Jesper var ju borta i Stockholm. Fick knöla ett tag innan jag fick runt den så jag kunde dra ner :P 2) Sova! jag var alldeles för upprymd för det. Låg klarvaken i sängen hur länge som helst!
Söndagen blev minst sagt seg, jag var hemma 15.30 efter jobbandet och gick och lade mig runt 19. jesper kom hem runt midnatt så då vaknade jag till lite, sen var han tvungen att snarka så förbenat så blev inte tillräckligt med sömn ändå tills jag skulle upp igen idag och jobba. Men så är livet. Blir tidigt ikväll och så är jag ledig imorron så jag får förhoppningsvis sova länge.
/Christine

Jag tävlar!

"Tävla hos Linn om 3st namnnappar med valfri text från Namnnappen.se tävlingen avslutas 18/2 kl 19:00"

/Christine

Vettigt?

Är det verkligen vettigt med fullkornsgröt/-välling till barn? Jag vet att det finns men det känns väldigt hårt mot deras små magar. Funderingar såhär på kvällskvisten. Och eftersom jag jobbar på en ICA-affär så har jag även packat upp dessa varor och även då funderat över detta. Varför egentligen? Vore vanlig gröt och välling dåligt för barnet så skulle det ju inte finnas, jag dissar detta!

Nattis!

/Christine

Gravtest #2

Idag gjorde jag graviditetstest nummer två, eftersom vi ska ut och äta ikväll så tänkte jag att jag vill veta om jag kan dricka lite vin till maten eller inte. Testet var negativt :( Blev faktiskt jättebesviken, var så inställd på att det skulle vara positivt men det är bara min kropp som har lurat mig! Trodde inte att jag skulle bli så besviken, vet ju att det tar i snitt sju månader att bli gravid, och kan ta mycket längre tid.

Men jag ska göra ett test nästa lördag också, den 19:e för då är det personalfest.

Nåja, det är som det är. Solen skiner så vi ska ta en promenad.

/Christine

Jag tävlar!

"Jag tävlar hos Linn om ett presentkort på 200kr från Pledd.net."

Mammas födelsedag idag!

Idag fyller min mamma 55 år, grattis mamsen! Min mormor och mina bröder, storebrors fru och barn firade henne i helgen, men jag fick nöja mig med att ringa idag. Vi bor ju inte i samma stad och jag jobbade i helgen så så fick det bli. Hon var nöjd med presenten iaf, hon fick presentkort på en choklad-spa-behandling utav oss allihopa, och jättefina blommor.

Kom på ett till graviditetstecken, ökad kroppstemperatur. Jesper tycker jag är som en termostat, hans egna ord! Dock har jag nog blivit som vanligt igen, men har i några dagar iaf varit väldigt varm, inte svettigt och inte febrigt utan bara varm. Tarmen har jag också fått lite mera tömd, har satt i mig massa katrinplommon och skulle även köpt puré men råkade ta fel burk :P Blev visst blåbär istället såg jag när jag kom hem och de ger ju motsatt effekt till det jag vill ha :P
På måndag är det alla hjärtans dag och vi vill ut och äta på lördag. Brukar gå in på restaurangguiden och reka lite. Vi gillar mycket ekologiskt så denna gång sökte vi endast på KRAV-märkt och kom fram till att Wasa Allé verkar intressant, dessvärre kunde de inte ge oss bord förrän 21, och det är lite sent att äta middag då tycker vi. Ska prova med Göteborgs Operan istället, tror man kan få fin utsikt över vattnet där. Är ju trevligt med det fina 10-talet vi lever i nu där man kan boka bord över internet ;) Dock får man ju vänta lite på svar, men man kanske inte har tid/glömmer bort att ringa på kvällen när de öppnar.
Ska avsluta med två bilder på skor jag beställde igår. Det är personalfest den 19:e och jag kommer jobba den kvällen plus tidigt på söndagmorgonen, men jag har bestämt mig för att gå ändå och bara njuta av att ha roligt. Som kompensation för min trötthet så måste jag helt enkelt vara döläcker, och därför behöver jag nya skor :D
De första....
Och de andra, wunderbar!
Oh, ännu mer nytt, har ny dator också :D
Måste börja fixa käk och så, jobbet ringde in mig från 14.30 så bara att börja dagen!
/Christine

Fler symptom...

Jag vet inte om jag inbillar mig för jag hoppas eller inte. Men jag tycker inte jag tänker så mycket på det här med graviditet ändå, jag vill ju inte stressa fram det för det ska man ju inte göra. Men jag kompå några fler symptom som jag har fått:

  • Känner lukter, är normalt sett alltid lite halvtäppt och känner sällan väldigt svaga dofter.
  • Spänd mage, jobbarbyxorna sitter åt mer än vanligt just runt magen.
  • Vill inte säga att jag är förstoppad, men jag är väldigt hård i magen.
Jag försöker komma ihåg att ta multivitamin varje dag, men det glöms lätt av. Ska försöka ta den i samband med mat på kvällen så det blir rutin.
Anyway, är jäkligt trött på min dator. Den fuckar upp och dör lite hipp som happ nu så imorron blir det av att investera i en hy.

God natt folket, dags att läsa lite och upp imorron för att arbeta, ända till 16 istället för 13 ska det bli.

/Christine

Bra dag!

Efter några dagars depp, för dåligt med sömn, dålig matlust, allmänt konstig i magen och huvudet, så var det igår en  bra dag! Kanske gravid-tecken, kanske något annat. Men det om verkligen lyfte upp min dag var att jag efter jobbet hade fått sms om jag kunde vara hundvakt. Och det är jag ju så gärna åt den underbara Nero, denna gång även brorsan Hagman. Underbart att ha de där två snyggingarna!

För övrigt läser jag en kul bok just nu. Handbok för gravida, allt din doktor inte berättar av Vicki Iovine. Hon skriver verkligen humoristiskt och inte i stil med att såhär ÄR det, utan mer att såhär var det för mig, såhär var det för mina vänner. Jag har nu kommit till det här med träning uned gaviditeten, eller snarare, varför man inte tränar då :P Men jag tränar ju inte i normala fall heller, tar hellre en hundpromenad och det kan man nog klara av även med en tjockismage ;)

Appropå mina "symptom", eller vad det nu är, jag känner nästan ingen hunger. Mest en skum känsla i magen. Får inte i mig nåt mer än kaffe på morgonen, och knappt ens en hel kopp. Jag går upp 5.45 när jag ska jobba och äter ingenting förrän 10-11 nån gång. Förrut var jag alltid jättehungrig då. Sen slutar jag 13, hemma vid 14 och brukade laga mat på en gång då, det har inte riktigt funkat den här veckan. Idag blev jag inte hungrig förrän efter att Jesper kom hem, vid 17-18. Och jag var inte ens superhungrig då. Lite småsugen på saker är jag men inte hungrig och därmed småäter jag inte heller vilket jag annars kan vara rätt bra på att göra.

Humhum, dags att fixa brunch nu, jag jobbar kväll och börjar 14.30. Är inte hungrig men äta bör man säger man ju...

/Christine
RSS 2.0