Trögt...

Det går trögt nu. Så är det bara. Om menscykeln nu är normal så "ska" jag ha haft ägglossning nu de senaste dagarna. Men det återstår att se hur det blir med den saken. Skulle ju vara skönt om den kom igång och var ungefär 30 dar iaf, det blir ju lättare att planera då iaf.

Annars har jag och Jesper bytt bok nu. Jag läser Du ska bli pappa och Jesper läser Gravidhandboken :P Det var mest för att jag tyckte att han nog skulle läsa den också, och så blev jag lite nyfiken på hur pappaboken var.

Så det är det.

/Christine

Jag tävlar!

“Tävla hos Linn om en bok från Glimra Förlag.”

Jag tävlar!

Jag tävlar om ett miniatyr-väggord från PaXLuX hos Linn. Tävlingen avslutas 27/3 kl 17:00”

Mens!

Igår, söndag 13:e mars fick jag mens igen. En menscykel på 81 dagar om jag räknade rätt. Får väl hoppas att det blir rätsida på det snart, eller bebis i magen ;) Skulle ju egentligen göra gravtest i helgen som kommer men det kanske är onödigt när jag fick mens nu..?

Och dilemma: Ikväll går det två saker åp tv samtidigt som jag vill se, på tv3 är det Världens bästa hotell och på tv4 är det En unge i minuten. Blir väl att se det ena nu och det andra på datorn vid nåt tillfälle. 

Och Linn! Jag ska lägga upp bild på nya mig, när jag orkar, idag jobbade jag 7.30-18 och imorron blir det extra 11.30-18. Och så ska jag kika på Linns senaste tävling också. Men just nu är jag mest trött.

/Christine

Mot Örebro!

Imorron åker vi till kära hemstaden, Örebro! Min käre lille brorson, William ska döpas och någon måste ju vara gudmor till lilla livet ;)

Så idag har jag rätt mycket att göra, jag ska strax åka till frisören, sen hämta mina nya glasögon, sen hem för att hämta shoppingvagnen (ni som inte har shoppingvagn - köp en shoppingvagn!), iväg till djuraffären för att köpa kattmat och kattsand, sen hem med det och kl.17 ska vi vara på lägenhetsvisning, pust! Det är en fyra i gamlestaden vi ska kika på, och folk undrar vad vi ska med en fyra till, är det inte lite stort för oss osv... Men folk vet ju inte om att vi planerar barn snart. Vi har visserligen en fin trea nu men jag känner att jag vill inte att mina barn ska gå på dagis i det här området så antingen flytta innan bebis kommer, eller strax efter, så det är lika bra att hålla ögonen öppna. Den här var dessutom rätt billig 1, 5 miljon i utropspris och 4000:-/månad i avgift och typ 7 min in till stan. Vi får se, vi får se, på måndag ska vi också prata med banken, det känns lite läskigt. Massa vuxenpoäng man kammar in där känns det som ;)  

Hupp, nu måste jag kila så jag bli fin i håret, skriver igen och uppdaterar om allt så fort jag får tid!

/Christine

Jag tävlar!

“Jag tävlar om ett av 4st set med en tvårättersmatskål och två stycken matningsskedar från Bambino hos Linn

Long time...

Jo, det var ett tag sen det hände något här nu, men ärligt talat. Det är inte hänt någonting intressant ändå. Det enda är att det går för lång tid mellan gravtesterna tycker jag. Aldrig har månaderna segat sig fram på detta viset. Och det känns onödigt att göra det oftare än en gång per månad. Nu har mina bröst ömmat ett tag, eller bröstvårtorna. Först så tänkte jag att det kanske var ägglossningsdags men då skulle det ju inte hålla på såhär länge, har säkert ömmat en vecka.

Och tjejerna på jobbet är gravida. Camilla är i vecka 18 och Bella är väldigt tidig men hon mår jättejättedåligt redan. Men Camilla är så söt med sin lilla bulle! Lite avis där, inte avis på illamående ;)

Och nytt på tv jag började kolla på igår, En unge i minuten på tv4, fina stora magar och små pluttiga spädbarn!

/Christine
RSS 2.0