Läkarbesök igår

Det var dag 13 igår när jag var på VUL och hon kunde inte se om ÄL var på g eller inte, kanske har jag en lite uttragen menscykel så det kommer om några dagar, kanske händer ingenting. Allting känns bara så lönlöst och hopplöst och tråkigt. Jag tror jag ska köpa ÄL-stickor iaf och testa när jag känner av det så kan vi förhoppningsvis pricka in det den vägen. Nu är det dessa alternativen vi har framför oss:
  • Vi väntar tre veckor, mensen kommer inte och jag är inte gravid. Jag påbörjar provera igen och sedan trippel dos pergotime. Det är maxdosen, och efter det ska jag använda Äl-stickor och se om något händer. Händer det inte påbörjas utredning. Händer det så kämpar vi på ett tag till.
  • Vi väntar tre veckor, jag känner av ÄL och vi väntar in ev. mens som kommer, då fortsätter vi med pergotimen som jag har den nu. Händer inget påbörjas utredning om ca sex månader. Händer det blir vi lyckliga.
  • Vi väntar tre veckor, mensen kommer inte och jag är gravid. Yay!
Men, återigen så känns det sista minst troligt :( Är det det första alternativet som gäller så blir det altså utredning i början på nästa år och jag funderar på att öppna bloggen i samband med det. Men vi får se, skulle vara kul att få lite feedback.
Och jag kommer bli fullständigt galen om jag måste börja med trippeln, dessutom tycker jag att biverkningarna är lite läskiga, jag har inte direkt känt av några, men det står att "risken" för flerbörd ökar, dvs tvillingar eller mer :S Och då tänker folk "Men det är ju jättebra, då får du två på en gång" Men det är inte riktigt så jag känner. Känslan att vara gravid är väldigt betydelsefull för mig, så som jag känner nu så vill jag gärna vara gravid i två omgångar. men det är väl bara önsketänkande att få vara gravid alls...

/Christine

Mens!

Jaha, nu kom fröken röd på besök då. Det var ju skönt att den kom så pass snabbt, när jag googlade på det kunde det ta upp till två veckor efter avslutad behandling. Så imorron ska jag ringa läkaren och boka tid för UL igen, jippi!

/Christine

Negativt

Japp, tvärnegativt. Nu ska jag börja käka provera i tio dagar och se om jag får nåt mensliknande av det.
/Christine

Mysko test #2

Jahopp, clear-blue-testet funkade inte! Kontrollstrecket visades aldrig, jippi, nu skjuter vi på det en dag till.

/Christine
RSS 2.0