Barnvälkomnande

Idag har vi haft våran försenade bröllopsfest i kombination med Novas barnvälkomnande. Jag väntar på lite bilder från folk, men kan hittils bjuda på denna i alla fall:
 
 
Det är min vän Lena som står som fotograf :)
 
Återigen stort tack till alla som var med vår dag! Familj, släkt och vänner, tack för att ni finns! Tack för fina presenter både till oss och till Nova, pengarna till våran renoveringsfond kommer i första hand att gå till en luftvärmepump som vi börjar kika på nu i dagarna.

Nova tre månader! <3

 
Idag fyller Nova tre månader och det är höstigt ute, då passar vi på att inviga fina overallen från Newbie, vår lilla ängel <3
 

Vänder sig!

2 månader, 3 veckor och 5 dagar gammal vänder sig Nova för första gången från mage till rygg :D

Läkarbesök!

Idag var vi på en lite försenad 2-månaderskontroll av Nova.
 
Längd: 58 cm
Vikt: 5400 g
Huvud: 39 cm
 
Sen blev hon jätteledsen när läkaren kom :( Det var en elak farbror sa hon, trots att mamma gillade honom. Han lyssnade på hjärta och lungor, kollade öron, ögon och hals, kände på ryggen, magen och höftlederna och kollade lite läskiga reflexer. Guldstjärna i kanten på allt! Pigg och vaken tjej trots tårarna sa dom :)
 
Jag förtjänar också en guldstjärna som gick trots hällregn. Så skumt väder idag, verkligen lokala och ordentliga skurar, kom knappt halvvägs innan solen kom fram och på hemvägen var det bara mulet. Jag är riktigt nöjd att jag lät bilen stå. Det tar knappt en halvtimme att gå så är en perfekt promenad tycker jag.
RSS 2.0