Nova fyra månader!

För fyra månader såhär dags låg jag med krystvärkar, underbara unge!
 
 

Mammagruppen

Igår var vi och träffade mammagruppen igen, en väldigt bra mammagrupp med väldigt bra bebisar :) De flesta hade haft en jättefin förlossning och de flesta hade lika underbara enkla barn som vi har fått. Nästa vecka ska vi försöka få in en dejt på neutral mark (annars träffas vi med en bvc-sköterska på vårdcentralen), hoppas alla kan komma!
 
Jag är sugen på att börja träna också! Får nog leta på nåt annat än promenader...

Nova greppar

Nu har hon äntligen börjat greppa om saker man håller framför henne! Fullt koncentrerad tar hon tag och följer leksaken sedan med blicken när hon rör handen fram och tillbaka :)
3 månader, 3 veckor, 3 dagar gammal idag :)

Ett år går fort

Insåg att det nu var ett år sedan vi gjorde IVF-behandlingen! Igår var det ett år sedan dom plockade ur äggen och befruktade dom och imorron är det ett år sedan Nova i en liten cellsäck planterades tillbaka :) Tänker fortfarande att det är helt otroligt att det funkade på första försöket! Och nu bara finns hon och är snart fyra månader gammal. Galet!

Babyrytmik

 
Så söt dregglis fick Nova av en tjej på babyrytmiken :) Hon hade sytt upp ett gäng i massa olika färger och mönster så alla fick varsin.

Det är viktigt att matcha ;)

Såhär såg det ut på promenaden idag :)
 
Så söta virkade converse beställda hos http://meridaskor.blogg.se/ finns också på 
 
 

Drar sig upp

De senaste dagarna har jag retas lite med Nova när hon ligger på skötbordet. Jag håller henne i händerna så kämpar hon med att dra sig upp till sittandes och idag lyckades hon! Lite hängande huvud fortfarande men superkul tyckte hon att det var! Kämpa, kämpa mammas lilla tjej! 3 månader, 2 veckor, 1 dag gammal.
 
Hon har alltid varit väldigt aktiv på skötbordet men det senaste är hon helt vild! Superbra humör men sprattlig och på god väg att vända sig från rygg till mage, min lilla galning <3

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

... Det vet vi ju alla. Satte upp llilla Novan som fotomodell till tack-korten vi ska skicka iväg, viss bilder blev väl bättre än andra, här har vi några misslyckanden ;)
 
 
Men vad spelar det för roll när man är söt som en sockerbit? Inte mycket ;)
 
Nu har vi också beställt fler tygblöjor, dom vi hade var bara upp till 6kg och det har hon ju i stort sett passerat nu så det var dags.
 

Babyrytmik

Så var vi i torsdags i väg på babyrytmik i Stenkullens kyrka. Nova tyckte det var jätteroligt! Och jag också, och kul att träffa andra mammor och bebisar så det ska vi absolut fortsätta med! Vi höll väl på i 30-45 minuter och sen var det fika. Mys, mys! Den yngsta var 2, 5 månad så lite yngre än Nova och den äldsta 9, 5 månad. Hoppas dom kommer fortsätta med detta då dom har en grupp som är 1-2 år också. Församlingen har en del föräldra-barn-aktiviteter man får hålla ögonen på, bl.a. lekcafé på onsdagar jag funderar på att hinna gå på nåt tillfälle innan babysimmet drar igång, för sen krockar ju det. Räcker med en aktivitet per dag tror jag :P

Bläddra bakåt

Nu har jag bloggat för flera dagar i taget så gå tillbaka, scrolla neråt och ta en titt :)

Bvc-besök!

Då var det igår dags för nytt Bvc-besök och vaccin. Minst sagt orolig mor över det! Supernovan var naturligtvis superduktig! Såklart att hon blev ledsen för det gjorde ont men det gick snabbt över. Inga biverkningar fick hon heller bortsett från att hon var väldigt trött och sov nästan resten av dagen. Men det kan ju också varit att hon var trött efter helgens alla äventyr, människor och intryck.
 
Längd: 60 cm
Vikt: 5880 g
Huvud: 40 cm
RSS 2.0