Mysko test...

Jag är förvirrad. Skulle ju testa mig nu på morgonen, använder mig utav testlagrets stickor är det väl det heter, dvs är det positivt så ska det visas två streck bredvid varandra. Nu syntes kontrollstrecket och ett tunt längsmedgående streck så det såg ut som ett + ...? Det var väldigt svagt men ändå
Tror att jag bara inbillar mig men funderar på om jag ska ta ett test till
Jag är förvirrad. Skulle ju testa mig nu på morgonen, använder mig utav testlagrets stickor är det väl det heter, dvs är det positivt så ska det visas två streck bredvid varandra. Nu syntes kontrollstrecket och ett tunt längsmedgående streck så det såg ut som ett + Det var väldigt svagt men fanns ändå där. Kanske att jag bara inbillar mig men ska nog göra ett test till. Ska ju ner till torget sen för att klippa mig så tar väl vägen förbi apoteket och hämtar alla hormoner och köper ett clear-blue-test istället och kollar ikväll, eller imorron? Mysko...
/Christine

Ett år...

Jahopp, idag är det ett år sedan jag tog ut p-staven och ingenting har hänt. Det känns tungt just nu. Är inte alls där jag hade tänkt att jag skulle vara. Hade tänkt att om det inte har blivit nånting så kommer jag öppna bloggen för allmänheten, men det vill jag ändå inte just nu. jag har inte haft några känningar av något slag sedan sist jag var hos läkaren, så testet på måndag lär ju visa negativt och voila! Je suis une hormonmonster!

/Christine

UL

Varit på UL idag, som jag misstänkte kunde hon inte se någon ÄL. Piss och skit.
Det finns tre möjliga scenarion nu:
  • Jag väntar på att mensen kommer och då börjar dubbel dos Pergotime på femte mensdagen och äter i fem dagar, får ny UL-tid under dag 12-15.
  • Mensen har fortfarande inte kommit om tre veckor och grav-test visar neg. Jag påbörjar Provera som är en tablett med gulkroppshormon i tio dagar för att mensen ska komma, sen tar vi dubbel dos Pergotime igen och UL precis som ovanstående scenario.
  • Mensen har inte kommit om tre veckor och grav-test visar positivt, yay! :D
Det sista känns tyvärr inte så troligt...

/Christine
RSS 2.0