Jag tävlar!

Var med och tävla om ett presentkort på 500kr på valfri vara frånBarnskobutiken hos Linn.

Tid bokad!

Nu har jag äntligen fått tag på kvinnokliniken igen, inte lätta rackare att få ta på inte! Men den 10:e oktober ska jag dit iaf, hade tänkte fredagen den 7:e då det är dag 12 men min läkare jobbade inte då så nu blir det alltså dag 15 jag kommer, får se om det funkar lika bra. Hon sa dag 12-14 och så var det tvunget att komma precis på en helg såklart :/ Menmen, idag ska jag ta mig till apoteket och hämta ut mina pergotime och så börjar jag med dom på fredag. Hoppas, hoppas!

/Christine

Mens!

Yes, precis just nu kom mensen. Har känt på mig att et var på g hela dagen, kanske också en förklaring till att jag fick för mig att baka en kladdkaka igår kväll, trots att bakgrejer redan var nerpackat, men jag packade upp det :P


46 dagar sen sista mensens första dag och 29 dagar sen första skumma flyt-dagen :P Det är rekord och känns jättebra! Undrar om jag sskulle sett flytningarna som typ en mens? Ringde Kvinnokliniken nyligen med men de hade bara telefontid till 11.30 så jag missade den, ringer imorron igen. Och så ska jag hämta ut mina pergotime imorron efter jobbet och börja med dom på fredag.


Det går bra nu!

/Christine

Besöket på kvinnokliniken

Idag var jag som sagt på kvinnokliniken och fick prata med en underbar gynekolog. vi pratade lite, och jag hade med mig provsvaren som jag fått utav min vanliga gyn. Hon undersökte mig och konstaterade att jag nyligen haft ägglossning som jag visste ;) Jag fick Pergotime utskrivet som jag börjar ta dag 5 i menscykeln så det var ju vältajmat eftersom det är på g. Jag har inte tagit ut dom än då jag inte har många kronor kvar, och det kanske är lika bra att vänta och se om det överhuvudtaget blir mens eller om det skulle bli ett plus ;) Jag ska även när mensen kommit ringa för att boka in ett ultraljud runt dag 14 så hon kan se ordentligt hur äggstockarna ser ut och om tabletterna gett resultat. Om ingenting har hänt efter ett halvår påbörjas utredning.

Det känns jättebra att äntligen ha kommit iväg! Känns som att allt jag vill göra bara förskjuts in i det längsta tills jag nästan ger upp. Men nu är stenen i rullning, tärningen är kastad osv :)

/Christine

Vårt hus!

Sa ju att jag skulle lägga upp bilder på huset, så här kommer det ett gäng:
Jesper utanför Och baksidan


Vardagsrummet Vårat sovrum


Sovrum 2 Sovrum 3


Nedre hall/allrum Badrum med badkar! :D

/Christine

ÄL?

Jahopp då var det dags igen, på rekordkort tid har jag börjat känna av ömmande bröst. Började igår, 41 dagar efter sista mensens första dag (finns det nån förkortning på det utrrycket? Gah, blir galen på att skriva så hela tiden :P)

Ska kolla igenom bilderna på huset och lägga upp lite här kanske ;)

/Christine

Framsteg!

Woho! Igår ringde äntligen kvinnokliniken upp mig! Det kändes lite lustigt. Alla gånger jag har fyllt i på hemsidan att jag vill att dom ska kontakta mig så nu äntligen! Och det lustiga med det är att jag på morgonen på väg till jobbet stod och väntade på bussen och fyllde i formuläret i mobilen :P Då minsann funkar det! Men den 19:e september ska jag dit och träffa en läkare och prata om min PCO och förhoppningsvis få någonting som kan sätta fart på ÄL, yay!


Flytningarna jag hade höll på under hela förra veckan, utvecklade sig från ljust rosa till lite mera brunaktiga och slemmiga. Test i söndags visade negativt och jag kände inget konstigt under hela den tiden. Mysko.


Åh, huset! Vårt kära hus! Fixade det sita med lånet och måndags och fick även nycklarna. Känns verkligen skitkul och overkligt och helt galet på samma gång. Ser jättemycket fram emot flytten nu. Hoppas den går väl. Så nu längtar jag till lördag då vi ska dit och greja lite. Och sen längtar jag till den 19:e såklart ;)

/Christine
RSS 2.0