Utredning!

Idag var vi alltså på själva utredningsbesöket. Vi fick träffa en jättebra manlig läkare! Inte utan att jag blev nervös, har aldrig haft en manlig gynekolog mellan benen tidigare :P Idag blev det dock ingen undersökning utan vi gick igenom våra hälsodeklarationer, tre sidor för kvinnan och två för mannen, pratade lite och han sa ju också det att min ägglossning måste ju komma igång helt enkelt, än så länge är det det stora problemet.

Han ville göra ett HSS-ultraljud på mig, vilket innebär att man spolar äggledarna, det hade jag räknat med och ska ju inte vara någon angenäm upplevelse men man blir tillräckligt drogad för att inte kunna köra bil iaf :P Vi bokade en tid för detta som ska ske under cykeldag 7-12 så alltså ska jag knapra provera igen i 10 dagar för att få en mens.

Sen var det dags för provtagning, Jesper fick lämna ett rör blod och jag fick lämna sex rör plus urinprov! En tid för spermaprovsinlämning bokades också. Samt en tid för gemensamt återbesök där vi får reda på alla provsvaren.

Datum:
2/4: Jesper ska lämna in spermaprov.
13/4: HSS-ultraljud och spolning av äggledare.
18/4: Återbesök och svar på proverna.

/Christine


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0