Bloggstorm!

Twitterstorm skriver dom om, jag bloggstormar istället!
 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16670903.ab
 
Nog vet jag att många anser det störande med kvinnor som ammar offentligt, men vad är grejen? Man måste väl få mata sin bebis om den är hungrig? Eller ska man sitt instängd hemma hela bebisperioden? Nej, hejja Amningskampen!
 
Vecka 33+2


Kommentarer
Nathalie

Tycker absolut att man ska få amma precis vart man vill, bebisar behöver äta och mammor behöver få röra sig ute bland folk. Men man kanske inte behöver slänga fram bröstet helt öppet på offentliga platser där det rör sig mycket folk, dels för att vissa människor kan ta illa vid sig och sen för ens egen del (tycker ändå att brösten är lite privata) och sen behöver barnen lugn och ro när de äter. Jag har alltid haft med mig en tunn filt som jag hängt över axel och på så vis dolt bebisens huvud och bröstet när jag har behövt amma offentligt. Funkar hur bra som helst! :-) lugn och ro till bebis och ingen behöver störa sig på att jag visar brösten. :-)

Svar: Ja men precis! Förstår inte att det plötsligt blivit sån livlig debatt (eller så reagerar jag bara för det angår mig nu). Inte är det nån som går och hytter med fingret åt killar som går in på affären med bar överkropp eller tjejer med så tajt linne att brösten nästan hoppar ut. Men att sitta på en parkbänk med sitt ammande barn är big nono..
purposeoflife.blogg.se

2013-04-26 @ 12:57:31
Nathalie

Nej, jag förstår inte heller varför det har blivit så stor grej av det nu...tyckte inte att det var det när jag ammade. Finns så mycket annat som folk kan lägga sin energi på än ammande mammor, det mest naturliga i världen.

Svar: Dessutom var det inte alltför längesen det var helt okej att gå runt topless, iaf på stranden och i trädgården utan att någon reagerade över det.
purposeoflife.blogg.se

2013-04-26 @ 13:35:22
Nathalie

Ja precis!

2013-04-26 @ 13:54:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0