Baby- och Barnmässan

Lite såhär i efterhand tänkte jag skriva om vårat besök på Baby- och Barnmässan. Det var väldigt mycket folk och över 100 utställare och man kunde bannemig testa ALLT! Allt ifrån minsta lilla socka till bilbarnstolar. Bland det häftigaste var terrängbanan man fick gå med barnvagn. Gräs, grus, kullersten, upp och ner för backe och trappor och in genom trånga dörrar och snäva svängar. Det var verkligen perfekt för blivande föräldrar kände vi, fanns ju en del för barn också, ansiktsmålning, teaterföreställningar, clowner mm. Men möjligheten att verkligen få testa allt på ett ställe och prata med så många olika säljare, leverantörer och proffs, tummen upp!
 
 
Det största minuset var väl matutbudet, ett café med kalla mackor och ett café med pannkakor och korv med bröd. Vi fick gå utanför mässhallen och in på Restaurang Mix för att få riktig varm mat, och det var svårskyltat. Men vi hittade dit. Sen förstår jag inte vad 3 och Telenor gjorde där? 
 
Vi kommer inte gå nästa år för vi tror filuren kommer vara för liten för att uppskatta det, men kanske om ett par år, när/om vi väntar ett syskon :)
 
Vecka 24+5


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0